Page content

Computer Hulp

Ik ben afgestudeerd in HBO Computer Techniek en werk ruim 21 jaar in de ICT. In deze jaren veel ervaring op gedaan van huidige computersystemen en ervaring in de software ontwikkeling. Vanaf 2011 run ik een Computer Service bedrijf met een webwinkel. Hierdoor blijft mijn huidige kennis met betrouwbare computer systemen op peil. Daarnaast kan ik met de kennis en ervaring die ik heb opgebouwd mijn klanten verder helpen. Ik los daardoor snel problemen op bij anderen. Voer op deskundige wijze onderhoud uit op laptops en computers. Het mooie daaraan is dat je mensen weer verder kunt helpen.

De kennis en ervaring zal ik op deze website gaan delen. Ik zal dit zo duidelijk en helder mogelijk gaan uitlichten. Dat komt elke keer weer naar boven in de ICT:  logisch nadenken en stap-voor-stap naar je doel werken. Hierdoor is het voor een ieder makkelijk toegankelijk.

Ik hou ervan om interactief bezig te zijn. Laat daarom weten waar je tegen aanloopt? Wat wil je graag weten op ICT-gebied? Heb jij last van een trage computer en wil jij weten hoe je je eigen computer weer snel wilt hebben? Hoe je een computer weer terug brengt in zijn begin status? Wil je weten hoe je snel en professioneel een website maakt? Vertel mij wat je wilt weten en ik schrijf een blog hierover.